fbpx
__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"2","color":"tve_red","dir":"tve_horizontal","font_class":"","font_size":"","ul_attr":"","link_attr":"","top_link_attr":"","trigger_attr":"","primary":"","head_css":"tve-u-16b0e37c7a7","background_hover":"","main_hover":"","child_hover":"","group_edit":[],"menu_style":"none","dropdown_icon":"style_1","mobile_side":"dropdown","mobile_icon":"style_3","switch_to_icon":"tablet,mobile","template":"light-tmp-first","template_name":"Basic","uuid":"m-16b43556813","unlinked":{".menu-item-1071":true},"layout":{"default":"grid"},"mega_desc":"e30=","images":[],"actions":[],"tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

Kako deluje

Helium je upravljan investicijski program, ki skladno z zadonodajo in regulativo za vse vlagatelje trguje s svetovnimi valutami.

Kaj je valutno trgovanje?

Preprosto povedano gre za trgovanje z valutami oziroma za menjavo ene valute za drugo, pri čemer se pri menjavi lahko ustvari dobiček ali izguba. Zato je najbolj pomembno, kdo vam sredstva upravlja.


Kako se ustvari dobiček?

Ker se menjalni tečaji ves čas spreminjajo, lahko v nekem trenutku ​eno valuto zamenjamo za ​drugo in v naslednjem spet nazaj, pri tem pa zaradi spremembe v tečaju, ustvarimo dobiček.


Kaj dela Helium?

Investicijski program Helium s pomočjo računalniškega algoritma in umetne intelegence v realnem času spremlja valutne tečaje in sprejema odločitve, kdaj neko valuto zamenjati za drugo, da se pri tem ustvari dobiček.

Primer valutnega trgovanja

Če bi na začetku januarja 2018 zamenjali 10.000 evrov v dolarje, bi za svoj denar dobili 12.070$, hkrati pa bi s tem na nek način trgovali na valutnem trgu.


Če bi konec decembra 2018 te iste dolarje zamenjali nazaj v evre, bi zanje dobili 10.610€.


V enem letu bi tako z menjavo (trgovanjem na valutnem trgu) zaslužili 610€.


Ker je gibanje tečaja nemogoče predvideti za eno leto v naprej, je potrebno gibanjem slediti v vsakem trenutku, to pa lahko počne le računalniški algoritem, kakršnega uporablja investicijski program Helium.

Večina posameznikov na valutnih trgih izgublja denar

Statistično gledano, 80% posameznikov na valutnih trgih izgublja denar in račun zapre v roku dveh let.


Razlog je v tem, da sprejemajo napačne odločitve, zaradi neznanja, pomanjkanja časa in predvsem, ker jim nasproti stojijo največje finančne institucije.


Te institucije so banke, zavarovalnice, velike posredniške hiše, hedge skladi, ‘banke v senci’ in veliki špekulanti.


Podobni finančni igralci, kot bi v nogometu igrali proti igralcem tipa Messi ali Ronaldo.

Zakaj je naložbeni sklad Helium tako uspešen?

Naložbeni program Helium pri trgovanju uporablja računalniški algoritem, razvit v največji svetovni valutni borzi. Ta podatke o trgovanju analizira in jih s pomočjo umetne inteligence uporablja v svoj prid.


Ker algoritem sledi v naprej postavljenim pravilom in nima čustev, ne dela napak, ki jih delamo ljudje. S tem Helium vlagateljem ustvarja pozitivne donose.


Helium je tako edini algoritem s potrjenimi rezultati s strani revizijske hiše in daljšim obstojem od 9 let.


V vsem svojem obstoju algoritem ni zabeležil negativnega leta in vlagateljem v povprečju prinaša ​15,58% letni donos.

Za koga je Helium primeren?

Helium je namenjen ljudem, ki bi radi oplemenitili svoj denar, pa sami nimajo dovolj izkušenj, da bi varno investirali v alternativne naložbe.

Ikona visoki donosi

Visok donos


Je najdonosnejša naložba na valutnih trgih​ z devet letno zgodovino.

Ikona zmaga

Neodvisnost


Helium je relativno varna naložba, saj ni odvisna od stanja v gospodarstvu in gibanja delniških trgov.

Ikona imunost

Varnost


Dodatno sigurnost vlagateljem omogoča vpogled v stanje naložbe v realnem času na katerikoli napravi.

Brez vezave


Ker denar v investicijskem programu Helium ni vezan, ga lahko dvignete v roku 3 dni od vložitve zahtevka.

Naročite se na posvet

Zaupajte nam svoje želje, sprejemljivo stopnjo tveganja, višino sredstev, ki jih želite oplemenititi in čas, ki ga imate na voljo za plemenitenje. Tako bomo skupaj najlažje pripravili naložbeni načrt za vas.

Posvet pri svetovalcu