fbpx
__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"2","color":"tve_red","dir":"tve_horizontal","font_class":"","font_size":"","ul_attr":"","link_attr":"","top_link_attr":"","trigger_attr":"","primary":"","head_css":"tve-u-16b0e37c7a7","background_hover":"","main_hover":"","child_hover":"","group_edit":[],"menu_style":"none","dropdown_icon":"style_1","mobile_side":"dropdown","mobile_icon":"style_3","switch_to_icon":"tablet,mobile","template":"light-tmp-first","template_name":"Basic","uuid":"m-16b43556813","unlinked":{".menu-item-1071":true},"layout":{"default":"grid"},"mega_desc":"e30=","images":[],"actions":[],"tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

Varnost naložbe

Pretekli donosi nikoli niso garancija za prihodnje donose, saj vrednost vseh investicij niha. Kljub temu, Helium velja za eno varnejših naložb, saj je imuna na gospodarsko krizo in gibanja na delniških trgih.

 

Vaša sredstva upravljamo enako kot svoja!


Za razliko od večine alternativnih investicij in skaldov, vam Helium omogoča sprotno spremljanje vaše inesticije.

 

Spletna aplikacija vam v realnem času prikazuje, kaj se dogaja z vašim portfeljem.

 

Spremljate lahko s katerimi valutami algoritem trguje, kakšno je trenutno stanje vašega portfelja in kakšen profit je naložba Helium ustvarila za vas od začetka investicije.

Mobilni telefon

Naročite se na posvet

Zaupajte nam svoje želje, sprejemljivo stopnjo tveganja, višino sredstev, ki jih želite oplemenititi in čas, ki ga imate na voljo za plemenitenje. Tako bomo skupaj najlažje pripravili naložbeni načrt za vas.

Posvet pri svetovalcu
Insert Styled Box