fbpx
__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"2","color":"tve_red","dir":"tve_horizontal","font_class":"","font_size":"","ul_attr":"","link_attr":"","top_link_attr":"","trigger_attr":"","primary":"","head_css":"tve-u-16b0e37c7a7","background_hover":"","main_hover":"","child_hover":"","group_edit":[],"menu_style":"none","dropdown_icon":"style_1","mobile_side":"dropdown","mobile_icon":"style_3","switch_to_icon":"tablet,mobile","template":"light-tmp-first","template_name":"Basic","uuid":"m-16b43556813","unlinked":{".menu-item-1071":true},"layout":{"default":"grid"},"mega_desc":"e30=","images":[],"actions":[],"tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

Rezultati

V naložbi Helium za trgovanje na valutnem trgu skrbi računalniški algoritem, ki je veliko bolj učinkovit, kot je lahko še tako izkušen posameznik, saj ne tvega po nepotrebnem in ne sprejema pomembnih odločitev na podlagi čustev.


Naš trgovalni algoritem je pred dobrimi osmimi leti razvil David Kaplan, eden vodilnih strokovnjakov za valutno trgovanje na svetu. David je tudi eden prvih zaposlenih za algoritmično trgovanje pri največji svetovni borzi za valutno trgovanje, kjer je začel delovati že leta 2002.


Naročite se na posvet

Zaupajte nam svoje želje, sprejemljivo stopnjo tveganja, višino sredstev, ki jih želite oplemenititi in čas, ki ga imate na voljo za plemenitenje. Tako bomo skupaj najlažje pripravili naložbeni načrt za vas.

Posvet pri svetovalcu
Insert Styled Box